Șoc! Petreceri pentru copii cu mâncare sănătoasă!

Nu c-ar fi vreo nenorocire McPuișor cu cartofi prăjiți sau aripioare de la KFC la petrecerea de șase ani a copilului, n-o să moară nimeni și, cu puțin noroc, nici la spital ori obez n-o să ajungă, dar pentru părinții care se întreabă dacă totuși există și alte variante în afară de fast-food și gătit acasă pînă ți se bășică degetele de la învîrtit chiftele și tăiat morcovi pentru petrecerile copiilor, am o sugestie: există un furnizor de mîncare sănătoasă pentru copii, de la meniu complet pentru grădiniță la comandă individuală zilnică, de la foodie bar pentru petreceri la torturi sănătoase și spectaculoase, fără margarină și coloranți, doar din ingrediente naturale, îndulcite cu miere sau curmale. Partea cea mai faină e că mîncarea asta sănătoasă arată super apetisant și atractiv, nu vă gîndiți la piureuri fade și legume tăiate clasic, rondele. Iată.

baby fresh food printesaurbana04

baby fresh food printesaurbana07

Brandul Baby Fresh Food este creat de două foarte bune prietene, Alina și Antonia, în care am mare încredere, mame și ele, foarte atente la alimentația familiei, v-am mai povestit despre ele. Între timp am avut ocazia să comand de multe ori de la Baby Fresh Food, o dată la lansarea cărții, cînd au adus un foodie bar cu bunătăți pentru cei 100 de copii prezenți. S-a topit totul imediat, copiii au savurat absolut tot ce-au adus fetele. Nici nu mă mir, la cum arătau și la cît de bune au fost…

lansare-684-3

lansare-684-5

lansare-684-6

lansare-684-7

Apoi, cît am stat cu Ivan în spital și nu aveam ce mînca acolo, am primit zilnic de la Baby Fresh Food supă cremă, piureuri cu legume și curcan, păstrăv la cuptor cu legume, brioșe sărate și dulci de toate felurile. În altă zi ne-am întors mai devreme dintr-o excursie la munte, cu copiii bolnavi, nimic în frigider. Am sunat la Baby Fresh Food și când am ajuns în fața casei, ne așteptau cu mâncare caldă, proaspătă, sănătoasă, pentru toți patru. Jur că aia a fost cea mai bună ciorbă de curcan pe care am mâncat-o vreodată. Le mulțumesc încă o dată!

Baby Fresh Food este primul furnizor din România de mâncare proaspătă, pregătită din ingrediente 100% naturale, pentru copiii cu vârsta peste 6 luni. Toate meniurile și preparatele sînt create de medici pediatri și nutriționiști în funcție de stadiul de dezvoltare al copiilor și etapelor de diversificare recomandate în alimentația lor.

Din primăvară, Antonia și Alina, cele două furnicuțe Baby Bresh Food, au lansat și conceptul Foodie Bar: primul serviciu din România care livrează mâncare sănătoasa și gustoasă pentru petrecerile copiilor, indiferent de vîrsta acestora. Stabilesc meniul împreună cu părinții, apoi pregătesc bucatele cu ajutorul unui bucătar specializat în mâncare pentru copii, aduc mâncarea la locul petrecerii și amenajează un candy bar cu mâncare sănătoasă care și arată spectaculos pentru copii. Meniurile includ fructe și legume proaspete, dar și multe gustări echilibrate din punct de vedere nutrițional, prezentate spectaculos, astfel încît să îi atragă pe cei mici.

baby fresh food printesaurbana02

baby fresh food printesaurbana03

baby fresh food printesaurbana05

Antonia Condurovici despre Foodie Bar: ”Știm cu toții ce provocare este alegerea meniului pentru o petrecere aniversară, mai ales atunci când invitații sunt copii de vârste diferite, dar și părinți și bunici. Noi credem însă că este important ca stilul sănătos de viață impus în familie să fie continuat și la petreceri, iar exemplul adulților este esențial. Astfel, meniurile propuse pentru Foodie Bar sunt variate, gustoase, sănătoase și în același timp apetisante, atât pentru copii, cât și pentru adulți.”

„În funcție de numărul de invitați, categorii de vârstă, tema petrecerii și locație, consultanții Baby Fresh Food propun un mix perfect de produse. Astfel, indiferent dacă este vorba de o petrecere de grădiniță sau una organizată la un loc de joacă, o aniversare în familie sau o sărbătoare specială, părinții pot avea garanția că cei mici și însoțitorii lor vor avea mâncare sănătoasă și gustoasă, prezentată într-un mod atrăgător”, spune Alina Sudriu.

baby fresh food printesaurbana06

baby fresh food printesaurbana08

baby fresh food printesaurbana09

baby fresh food printesaurbana10

baby fresh food printesaurbana11

Să nu uit de torturile Baby Fresh Food fără zahăr, multă vreme am căutat pentru petrecerile copiilor dulciuri sănătoase, mă bucur că am găsit aici. Tortul de ziua lui Ivan a fost un Cherry Blossom foarte ușor și gustos.
Și acesta, și celelalte sortimente, Banana Honey, Exotic Cream, Fluffy Banana, Greek Delight și Smash Cake sînt toate din ingrediente naturale, cu blaturi din făină integrală, ovăz, hrișcă sau migdale combinate cu fructe și legume proaspete precum banane, mere și morcovi.

baby fresh food printesaurbana12

baby fresh food printesaurbana13

baby fresh food printesaurbana14

baby fresh food printesaurbana15

baby fresh food printesaurbana16

Torturile sunt îndulcite natural cu miere, curmale sau sirop de agave, iar decorul fiecărui tort este unul simplu, cu fructe de sezon, acesta putând fi personalizat cu elemente decorative pentru copii, special pentru părinții care doresc să continue obiceiurile alimentare sănătoase ale copiilor și atunci când aceștia sărbătoresc (ca noi, adică).

Știu că vă pregătiți de Sărbători, poate aveți și ceva petreceri la grădi sau acasă, eu vă recomand să încercați Foodie bar-ul și torturile pentru copii, sînt încrezătoare că or să vă placă și vouă, și copiilor!

Detalii despre prețuri găsiți pe site, comenzi puteți face la telefon 0758 566 981 sau e-mail office@babyfreshfood.ro, îi puteți urmări și pe pagina de facebook, aici.

Petrecere frumoasă!

Credite foto: Poze cu ștaif și Baby Fresh Food

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4265

38 comentarii

  1. Arata foarte foarte bine, mi se par geniale torturile, dar din pacate mi se par cam scumpe. Stiu ca ingredientele de calitate costa, nu spun ca nu este justificat pretul, spun doar ca este destul de greu accesibil pentru multi dintre parinti.

    • Andreea, la cofetarii, kg de tort d-ala banal cu zahar si faina alba si dulce de-ti sare smaltul dintilor e 70 lei/kg. La Chocolat e 100 lei/kg – tot zahar, tot dulce, tot nepotrivit copiilor. Vad ca la Baby Fresh Food e tot 100 lei/kg. Da, e mult sa dai 200 lei pe-un tort, dar copilul se aniverseaza o singura data pe an 🙂 Eu una asa fac 🙂

    • OK super idee dar :
      – Daca ai 3 copii cum e cazul meu eventual si zi onomastica ?
      – Trebuie tort si la gradi si acasa
      – Copiii au mai fost la alte petreceri si vad, cer prajituri/ torturi la cofetarii, cum facem ? Nu le luam niciodata dar niciodata nici o prajitura din cofetarie ?

      P.S. exista si cofetarii mai ieftine si bunicele (ex cofetaria Alice, nu stiu daca am voie sa zic, 55 lei/kg)

      Florina

    • La aceasta cofetarie au niste torturi foarte bune.Diplomaticul special e foarte,foarte bun!

    • Florina, cine are 3 copii si nu isi permite atunci nu isi permite: se pot face sandvishuri naturale si acasa: fac 2 piini, iau branzica si smantana si castraveti/ardei/morcovi de la tarani ca de obicei, iau un somon fume bio daca tin neaparat, vinete coapte din congelator si gata 4-5 tipuri de sandvish), fac 2 castroane cu morcovi, mere, portocale, capsuni etc. ce e de sezon; fac un blat de tort cu o zi inainte tot cu oua si unt de tara si il decorez cu frisca sau ganash in ziua respectiva (ok, iau ciocolata menaj din Cora), cumpar apa si 1 kg de lamai ca miere am deja si gata. Vreau decoratiuni? Pun toti 3 copiii sa decupam, facem pamblici, facem flori etc. cu 2 sapt. inainte, si le refolosesc si la urmatoarea aniversare.
      Costuri? aprox 150 -200 lei pt o petrecere cu 7-8 copii acasa, si gatesc mai multe sandvishuri si acoper si cina familiei. Curatenie fac toti 3 copiii, dupa, evident 🙂

    • Era doar reply la „un copil se aniverseaza o singura data pe an” asta daca ai doar un copil.

      Evident ca poti face aceleasi produse pe care le fac Baby Fresh Food acasa daca ai muuult timp la dispozitie si copilasi mai mari care sa te ajute sau macar sa aibe rabdare sa te ocupi (eu recunosc acum nu as fi in stare cu un bebe de 9 luni, un mijlociu de 2,9 ani si unul mare de 4,6 ani; poate mai tarziu cand voi avea un pic mai mult timp).

      Insa oricat de mult m-as stradui probabil n-as reusi sa fac un tort din acela de martipan in tot felul de forme cum vad copiii la alte petreceri si gradinita.

      Mai e un aspect, petrecerile frumoase sunt cele cu atmosfera, poate nu esti un parinte care se pricepe la playful parenting si animeaza un grup de copii oricat ai citit Larry Cohen sau poate nu ai loc in casa … si atunci solutia mai usoara e sa inchiriezi un local cu distractia inclusa McDo fiind cel mai ieftin dar sunt si altele unde poate nu se accepta torturi aduse de acasa sau de la alte cofetarii.
      Dau din nou un exemplu (scuze ptr reclama) la Balonul Copiilor (si o multitudine de alte locuri) unde distractia e importanta, tortul doar marcheaza momentul iar felia de tort e minuscula.

      Florina

    • Pai si torturile de la ei ai impresia ca nu au faina alba? Inafara de zahar au tot ce are o alta cofetarie care se respecta! DA, cine cumpara de la Chocolad, isi permite si un tort de la ei, insa iti spun sigur ca in Brasov, de exemplu, gasesti tort si la 55 -60 lei pe kilogram, iar cofetaria Chocolad s-a si inchis in BV de bine ce le mergea, cred!

    • Nu mi se par atat de banale ingredientele lor. De exemplu la Banana Honey:

      Blat: banane, făină de ovăz, făina de hrișcă, făină de migdale, fulgi de cocos, ulei de cocos, miere, curmale, ou, sare, praf de copt
      Cremă: mascarpone, smântână, miere, vanilie

      Astea nu sunt niciodata ingrediente de cofetarie de pe strada!

  2. Arata extraordinar, iar ideea in sine mi se pare geniala. Din păcate, nu avem cum sa comandam de la ei, locuind departe departe, mai aproape de casa lui Moș Crăciun decât de București ?.. Recunosc, fur din ideile lor si încerc sa le gătesc eu acasă.

  3. Arata super foodie barul, dar este foarte scump; O prietena a cerut o cotatie pentru o aniversare si suma era foarte mare ( pentru un foodie bar minuscul as putea zice- ar fi ajuns la maxim 5 copilasi);
    intr-adevar torturile sunt accesibile, dar mancarea e in categoria premium ca si pret (si probabil si calitate)

  4. Da, ieftini nu sunt, am si eu o cotatie de pret pt un foodie bar si un tort aniversar. Insa, cum bine zicea cineva mai sus, doar o data in an e ziua copilului, banii oricum se duc pe altele si ce vand fetele astea arata bestial, e sanatos iar customer service-ul este impecabil. Eu zic ca este „value for the money”.

  5. atata timp cat cineva a dezvoltat genul asta de afacere, e clar ca e piata pentru asa ceva. pretul mare e si pentru ca momentan nu e alta oferta cu care poti compara, in timp se mai aliniaza sunt sigura. eu nu pot sa spun ca e mult sau putin, eu de exemplu vand prajituri home made, cer mult mai putin decat ar trebui, doar pentru ca ma pun in pantofii celui care cumpara. pentru cineva foarte ocupat e mai mult decat binevenit oricat ar costa, scapi de deranj, de cumparaturi de planuri, etc. si esti impacat ca ai facut sa fie bine si nu ai renuntat la calitate.

  6. M-am uitat la ingredientele torturilor afisate pe site-ul babyfreshfood. In afara de lipsa zaharului si inlocuirea lui cu sirop de agave, restul sunt ingrediente folosite la orice alt tort:oua, praf de copt, gelatina, smantana, mascarpone- toate cumparate
    din comert care numai naturale nu sunt.

    • Si cam din ce ingrediente ar trebui făcute? Oare lacrimi de pui de crocodil ar fi suficient de natural?

    • Ce anume nu e natural in oua, smantana, mascarpone?
      Sau, altfel, ce intelegi tu prin ingredient natural?

      Chiar m-a bagat in ceata comentariul tau …

    • Si pe mine m-a bagat in ceata comentariul tau in care ai exclus din enumerare tocmai gelatina si praful de copt.

    • S-a referit la faptul ca nu justifica pretul atat de mare al tortului, avand in vedere ca doar un singur ingredient este mai..special…restul sunt la fel de comune ca si cele din torturile mai ieftine , dar care au zahar.

    • @ ioana – ca sa te scot din ceata, am avut un motiv pentru care nu le-am pomenit si anume ca mi-a fost lene sa ma duc in bucatarie sa ma uit pe pliculete sa vad exact ce contin gelatina si praful de copt, deci nu stiam exact daca si alea sunt naturale, de aceea m-am referit doar la oua si lactate. Chiar nu inteleg ce nu e natural la un ou. Ca nu toate-s bio, da, se poate, dar de natural tot natural e oul atata timp cat e ou, nu praf de oua. La fel, smantana si mascarpone sunt doar din lapte prelucrat in diverse moduri, nu au chimicale (la asta ma refer cand zic natural) si se poate vedea asta foarte usor pentru ca se strica daca le lasi desfacute cateva zile chiar si in frigider. Daca nu se strica, e clar 🙂

      @ georgi – poate de asta, poate pentru ca folosesc unt in loc de margarina, oua in loc de praf si presupun ca nu pun diversi aditivi ca alte cofetarii.

    • Eu nu inteleg niste lucruri:
      1. De unde stii care este provenienta materiilor prime pentru torturile de la Baby Fresh de spui ca sunt din comert?
      2. Care este problema ca sunt ingrediente comune? Nu asta era ideea? Sa fie ca alea pe care le-ai face pentru tine acasa?
      3. Ce e naspa in praf de copt si gelatina???

      Praful de copt expus la temperaturi de peste 65 grade se transforma in dioxid de carbon (si formeaza gaurile din aluat, il umfla) care dupa umilele mele cunostinte e in jurul nostru peste tot, ca doar il expiram.
      Gelatina este din oase, si culmea, e mega sanatoasa! Are colagen si o gramada de vitamine. Si ca tot ziceai de produse din comert, pana si aia de la Dr Oetker e extrasa din oase de bovine.

      Asa ca hai sa nu mai carcotim aiurea fara sa ne informam

    • Nu va inteleg iritarea, nu suntem in razboi, era o parere pe care mi-am exprimat-o. Cred ca este de la sine inteles pt aproape toata lumea ca in cofetarii nu se produce smantana sau mascarpone, ci se cumpara. Acum ati inteles, sper, la ce ma refeream cand am zis ca sunt ingrediente din comert. Praful de copt contine agenti de afanare difosfat disodic E4501i si E500ii, amidon din porumb. Nu sunt convinsa ca chiar atat de sanatos. Nu e o crima ca se pune praf de copt in prajituri dar nu imi place titulatura de 100% natural caci nu prea e posibil asa ceva. Nu comentez pretul de 200 de lei pt un amestec de morcov cu faina, ulei, mascarpone si banane. Prin comparatie, grace couture cakes ar trebui sa ceara 500 de lei pe un tort de 2kg:).

    • „100% natural” este din pacate obligatoriu din cauza valului de opinie format pe internet cum ca tot ce e chimicala e daunator.
      E trist ca opinia e impartasita de o groaza de oameni de regula inteligenti care din pacate nu folosesc accesul la internet pentru a se informa corect ci se lasa pacaliti de semi adevaruri. In acest context, serviciile trebuie sa se muleze pe cerintele clientilor de unde rezulta: 100 % natural, fara conservanti, fara parabeni etc
      Vorbind de tort in particulor, un tort normal, „natural”, ar trebui sa aiba frisca adevarata, cum s-ar face in casa de la zero, ar trebui sa fie gustos si nu excesiv de dulce, ar trebui sa nu lase un gust ciudat in gura, sa fie facut cu fructe proaspete daca e cazul etc.

    • Dar daca frisca e facuta intr-o fabrica decenta de lactate de ce nu e naturala? Se adauga ceva in ea dubios in ea? Dar in mascarpone? In smantana?

      (Intreb pe bune, lasand la o parte teorii conspirationiste din seria „nu scriu astia tot pe eticheta” ca eu – in naivitatea mea – am incredere in ce scrie pe eticheta).

    • Frisca poate fi facuta in fabrica , totul e sa fie proaspata si de calitate, nu trebuie sa fie facuta in casa, presupunand ca in fabrica se respecta regulile de igiena si de calitate ale produselor. Ziceam de frisca in special pentru ca am vazut multe torturi si prajituri care erau facute cu acea frisca foarte alba la culoare care seamana ca si consistenta cu spuma de ras, ori aia nu e frisca pe bune. Acest lucru se reflecta si in pretul produselor, cele cu frisca de calitate sunt mai scumpe, si cred ca asta se aplica si pentru restul de ingrediente.
      Eu sunt convinsa ca exista materie prima de calitate, facuta in fabrici, dar decizia de a folosi sau nu acea materie prima in produse se face pe considerente de cost. O parte din pretul unui tort e data de ingrediente, si acolo din pacate de multe ori se face rabat la calitate, pentru profit.
      Pe mine nu m-a luat valul cu 100 % natural si nu ma omor dupa teorii conspirationiste, dar am vazut diferenta clara intre prajituri facute cu ingrediente slabe calitativ si cele facute cum trebuie

    • Pai da, in fabrica de lactate, din lapte de vaca. Eu cand zic frisca la aia ma refer, la frisca din smanatana, deci de origine animala, nu la porcaria aia apoasa vegetala de la Hulala sau altele. De acord cu tine, e o diferenta de gust de la cer la pamant, asta fiind unul din motivele pentru care nu cumpar prajituri decat de la o singura cofetarie de la mine din oras pentru ca stiu sigur ca folosesc ingrediente adevarate, nu inlocuitori si prafuri.

      Normal ca ingredientele sunt „din comert” ca de undeva trebuia sa-si cumpere si cofetariile materia prima, doar nu si le produc in laboratorul propriu de la 0, dar depinde ce cumpara. Si da, asta se reflecta si in pret si in gust.

  7. Arata minunat si cred ca este si bun. Ce-i bun costa, si din pacate costa destul de mult. Mult succes fetelor in afaceri!

    Si acum…La multi ani, printeso! Ta ta ta ta! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa, sa continui sa faci si pe altii fericiti si sa ne incanti cu scrierile tale!

  8. Chiar e șoc! Daca ne gândim cate reclame se fac la nu stiu ce dulciuri, iaurt cu fructe si alte de astea „pentru copii”, cand vezi undeva despre mancare sanatoasa devii un pic confuz :). E bine ca incepe sa ia amploare, sper ca si la noi in oras sa ia cineva initiativa, desi nu cred… in urmatorii 10 ani tot shawormeriile o sa mearga bine

  9. Totul arata foarte bine si apetisant pentru noi, adultii. Copiii, sincer, nu stiu cat le pasa de toate aceste detalii, tinand cont ca pentru ei petrecerile cu ocazia zilelor de nastere inseamna joaca si distractie si un tort frumos, cu imaginea sau forma personajelor lor preferate din desenele animate sau povesti.
    Poate ca la o petrecere cu fitze, unde sunt invitati mai mult adulti decat copii, la un restaurant select, un fel de nunta in miniatura, ar merge acest foodie bar.
    Nu imi pot imagina copii imbracati la 4 ace, atenti sa nu se murdareasca, care sa stea la masa sa manance linistiti, care sa nu alerge de colo-colo sa nu cumva sa transpire sau sa-si strice freza facuta la stilist…..OMG…ce vremuri ne asteapta….
    Parca nu era bine cand eram noi mici si mancam un ou umplut, o felie de paine cu vinete si un snitel….Sau, acum, ca mananca o felie de pizza sau un meniu fast food….Oare cer copiii o supa crema de sfecla sau de broccoli?
    Uite asa, noi suntem de vina pentru pretentiile copiilor nostri. In stilul asta, nu numai majoratul va trebui sa-l organizam la un restaurant cu DJ sau formatie, ci de la 14 ani incolo…. Luati-le foodie bar si candy bar si alte feluri de bar si pregatiti-va buzunarele, ca doar ziua copilului e o data pe an…si, ”daca eu n-am avut, sa aiba copilul parte de asa ceva”….Sincer!!!!

    • De ziua mea, mama facea tartine cu unt si pateu, salata de vinete, salata de icre, etc si le orna cu ardei, rosii, ou fiert, castraveti in diverse forme, de pisica, puisor, mutra zambitoare etc. Pot sa spun ca am avut foodie bar? Majoritatea am avut „foodie bar” si tort la zilele de nastere, doar ca nu ii zicea asa si mama nu avea optiunea sa le comande de pe net. Dulciurile se puteau comanda de la patiserie sau cofetarie, intr-un an, un vecin de treaba, fost cofetar, a facut pentru ziua mea bezele colorate in diverse forme, se cheama ca am avut si candy bar?
      Toate astea sunt concepte vechi regandite spre a fi oferite spre vanzare, nu e ceva nemaiauzit. Nu vad care e problema sa ai mai multe optiuni daca nu vrei sa pregatesti tu mancarea (pentru ca la copii li le face foame pana la urma).

  10. Si mie mi se pare o super idee de business! Da, exista interes pentru asa ceva si sunt persoane care nu sunt in stare (nu au timp / stiu sa gateasca).
    E drept ca nu toti isi permit, asa ca ajung (ca mine) sa faca singuri sandvishuri, biscuiti, tort (sau sa comand tort la vreo ruda priceputa).

    Ca o parere personala, dupa aniversari ani de an la copil, am ajuns sa recunosc faptul ca toate astea (mancaruri decorative, sucuri bio sau nu etc) sunt doar show off, pt parinti. Copiii se bucura sa fie impreuna, sa se joace 3 ore (iar parintii mai nou atat asteapta, sa lase copilul si sa o stearga singuri 2-3 ore). Se pot face petreceri si fara mancare, doar cu apa si un tort facut in casa. Da, am fixat petreceri la ora 14, dupa masa de pranz, ca oricum nu mai sunt bebelusi sa manance la fiecare 3 ore, am pus gustari: fructe si legume (portocale felii, mere felii, capsuni, morcovi,etc ce era de sezon), apa, si un tort facut in casa. Copiii s-au distrat maxim! si au mai cerut o petrecere la fel si weekendul urmator. Cadouri am mentionat sa fie simbolice, asa ca avem o gramada de carti.

  11. Mai bine ne adunam un card de prieteni cu copiii cu tot, cu rucsaci in spate si ceva provizii si hai pe munte (trasee usoare spre medii) si sa vezi acolo distractie si dea v-ati-ascunseala dupa copaci si coronite din flori si acuma ca e iarna…bulgari si oameni de zapada si ingerasi…eu asa vad o petrecere de copil.
    Ma rog cui ii place pe munte.

  12. Daca intr-adevăr vreți torturi fără smântâna, brânza etc.. Faceti-le raw, cum fac eu.. Da, nu e super apetisant aspectul cu tot felul de forme, dar le decorați cu fructe proaspete.. Nu merge insa la cei cu alergii la nuci etc. Despre beneficiile pentru sănătate insa nu au echivalent.. Siropul de agave nu e nici el un ingredient super.. Curmale, smochine, miere cruda, sirop de arțar da…

  13. Cuvântul „natural” cand vorbim
    de mâncare nu are reglementări foarte stricte, cum e bio/organic dar cred totuși ca trebuie sa nu aibă coloranți/substanțe sintetice si arome artificiale.. Ceea ce nu suna rău, dar, din nou, nu e reglementat în lege si de aici si folosirea lui abuziva uneori…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *