ACASĂ la preț redus (P)

Toată viața mi-am dorit să am casa mea. Să pot decide singură scopul, configurația şi decorul fiecărei camere, să pot sta unde vreau, să fac eu regulile, să am timp şi tihnă în casa mea, să nu mai dau socoteală nimănui. Din păcate, de când am devenit majoră şi până m-am căsătorit, traseul meu imobiliar a fost dezastruos, aş putea scrie un roman comic numai despre asta. Am schimbat peste 10 apartamente cu chirie, mi-am făcut toate bagajele de multe ori, am luat-o de la capăt în alt loc de tot atâtea ori, de cele mai multe ori de una singură.

Abia după ce mi-am găsit liniştea lângă omul meu am reluat visarea la casa mea. A noastră! Ne-am pus economiile la un loc, ne-am calculat rata maximă cu care să ne simțim confortabil, ne-am ales zonele care ne plăceau și am pornit să vizităm proprietăți. Ne doream amândoi casă pe pământ. Am vãzut căteva zeci, în aproape toate localitațile din jurul orașului (pentru casă în București nu aveam bani), majoritatea groaznic de prost făcute şi teribil de scumpe. După doi ani de căutări, eram complet descurajați. Începuserăm să vedem și apartamente, care fie erau mari, dar noi și construite în bătaie de joc, fie erau mai vechi și bine făcute, dar teribil de mici, prost împărțite și întuncate. Părea că aveam să stăm toată viața în mansarda cu chirie și încercam să ne obișnuim cu ideea. Curând s-a născut Sofia și parcă mai mult am început să ne dorim locul nostru…

Apoi a răsărit această ocazie unică a unui apartament mare, aproape gata, în oraș, nou construit de niște buni prieteni. Luminos, necompartimentat încă, într-o zonă care ne plăcea, cu un preț care nu depășea rata noastră maximă la creditul pe 30 de ani! Ne-au sărit sufletele ca floricelele de porumb în ceaun! Doamne, o să avem casa noastră! Am mers cu Sofia adormită în brațe să căutăm gresie, perdele și becuri, ne-am măsurat și gândit mobila și locurile unde vom pune tablourile. Peste cinci luni ne mutam în casa noastră cea nouă! Perfect n-a fost și nici acum nu e, dar e acasă. Aici a venit și Ivan, aici cresc amândoi, aici îi plimbăm în brațe nopțile când sunt bolnavi, aici se aleargă unul pe altul chiuind de bucurie, aici ne regăsim noi doi, pe terasă, seara târziu, la un pahar de vin.

img-20161117-wa0004

E bine acasă. E tihnă și cald, așa cum mi-am dorit mereu. Dar n-am uitat nici acum cât de greu ne-a fost să ne găsim acest loc care să îndeplinească toate condițiile noastre. Să fie aproape de parc, școli, piață și autobuze sau tramvaie, ca să nu depindem de mașină.

Dacă sunteți în căutare de casă sau apartament, să știți că știu cât e de greu, cu câte emoții și speranțe vizitați fiecare proprietate, cu câtă febră scotociți printre pozele din anunțuri, cum vă întristați când ceva e pe placul vostru, dar prea scump.

Poate casa voastră vă așteaptă chiar de Black Friday! Anul acesta se scot la oferta de reduceri și case și apartamente, vechi și noi, din toată țara!

Vă povestesc mai jos în detaliu, mi-ar plăcea să fiu eu cea care vă conectează cu noua voastră casă! Să fiu un fel de cupidon imobiliar! 🙂

Storia.ro este site-ul de anunțuri imobiliare lansat în vară de OLX, ce poate fi accesat de pe laptop și din aplicațiile mobile gratuite de iOS și Android. Iar azi, sâmbătă și duminică, peste 200 de proprietăți din București și din toate regiunile țării au prețuri cu 15%, chiar 25% mai mici! Valoarea cumulată a reducerilor este de aproximativ 1,7 milioane euro. Anunțurile sunt active începând de astăzi de la ora 9.00 și durează până duminică, 20 noiembrie, la ora 24.00.

Tot ce trebuie să faceți este să vizitați blackfriday.storia.ro , să vă alegeți locuința dorită, să contactați agenția imobiliară sau dezvoltatorul și să solicitați o vizită și o discuție mai detaliată asupra ofertei prezentate.

Nu intru des pe site-urile de anunțuri imobilare, dar Storia.ro mi-a plăcut pentru că aici am găsit:
• O gamă variată de oferte: peste 70.000 de anunțuri de proprietăți noi și vechi din București și din toată țara
• Peste 50 de filtre de căutare (de la preț, zonă, suprafață, anul construcției sau comodițățile oferite)
• Harta completă a zonei dorite, cu puncte de interes: spitale, farmacii, magazine, școli, locuri de joacă (exact ce îmi doresc să aflu despre vecinătatea noii mele locuințe)
• Peste 20 de imagini la fiecare ofertă, pentru a ne da seama exact ceea că ce căutăm sau vizităm este conform dorințelor noastre
• Comparator de prețuri pe zone
• Contact rapid cu vânzătorii

Mai jos aveți câteva exemple de proprietăți de vânzare, cu prețul redus și poze.

  • Apartament nou în Bușteni, ideal pentru vacanțe cu prietenii – S-A VÂNDUT!!!

storia-294728_1_1280x1024_apartament-nou-142-mp-de-vanzare-in-busteni-busteni_rev003


storia-323244_8_1280x1024_casa-individuala-zona-lipovei

M-aș bucura mult să vă găsiți casă aici azi sau în weekend! 🙂 Să mă anunțați, să ne vedem la un ceai și să sărbătorim victoria, nu-i lucru ușor să-ți găsești ACASĂ!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4265

5 comentarii

  1. Buna, Ioana. Eu sunt dintre persoanele care chiar apreciaza publicitatea de pe blogul tau, am aflat astfel despre produse chiar misto. In ceea ce priveste amenajarea unui apartament cred insa, ca este cel mai bine sa apelezi la un specialist, designer de interior sau arhitect. O astfel de colaborare incepe cel mai bine chiar in faza de achizitie a imobilului. El te poate scuti de foaarte mult timp, bani si nervi, rezultatul fiind incomparabil.

    • Depinde de specialistul pe care il alegi. Cel pe care l-am incercat noi a venit cu idei atat de proaste de layout al peretilor interiori incat am renuntat si neavand timp sa cautam altul, am facut noi planul si a iesit foarte bine.

    • Nu este ok sa promovam ideea ca oricine se pricepe la design sau arhitectura. E usor ilegal sa construiesti pereti interiori fara autorizatie. Un arhitect nu ar veni la tine in multinationala sa spuna ca nu te pricepi si ca ar face el treaba mai buna in locul tau, nu iti plombezi tu tie dintii acasa etc. Probabil nu v-ati inteles/potrivit, nu stiu, nu conteaza, dar profesia fiecaruia ar trebui respectata. Si mi se pare de preferat sa nu ajungi in situatia in care sa colaborezi tu cu mesteri pe care nu i-ai mai vazut niciodata, sa alergi prin depozite de materiale, de unde iei la un pret mai mare materiale mai proaste etc. In fine, fiecare isi asuma decizia, dar sa nu promovam ideea ca oricine stie mai bine ca un om cu studii si experienta in domeniu.

    • pai nu promovam ideea ca orice se pricepe la design, eu doar relatam ce s-a intamplat in cazul nostru.
      noi cand am batut palma pentru apartament peretii interiori nu erau construiti (nu erau portanti), exista bineinteles un plan de impartire a spatiului interior dar noua nu ne convenea si constructorul a spus ca se accepta mici modificari cum ar fi mutarea cu cateva zeci de cm a unor pereti sau renuntarea completa la unii, ceea ce s-a si intamplat.

      sunt total pentru arhitect, ce voiam eu sa spun ca gasirea unuia bun si cu care sa te potrivesti tu poate fi la fel de stresanta ca si gasirea unor mesteri buni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *