… sa astept. Mai tare decit sa fiu injurata, umilita, ingorata. Dap, mi-e clar, asteptarea ma termina psihic. Pentru ca n-am nici un control. Pot doar sa stau. Si sttttaaaaaaaaaaaaaaaau. Incerc sa fac alte chestii, unele chiar imi ies, dar nu pot ingora starea de fapt. Si anume ca eu astept. Stau dupa altii. Pe care fie-i doare in… nas de urgenta mea, fie au uitat cu totul, fie chiar au alte lucruri mai importante si mai urgente de facut inainte sa-mi rezolve mie asteptarea.
Scriu asta pentru ca, evident, acum astept. Si tot astept de citeva ore bune. Ceva ce nu vine de la cineva care nu raspunde la emailuri si care nu are mobil. Iar fixul nu i-l stiu. Si nici nu pot sa-l aflu. La un moment dat o sa pun asteptarea in cui si-o sa merg mai departe cu restul sistemului, si fix la o secunda dupa ce va fi prea tirziu, voi vedea in coltul din dreapta jos al ecranului iconul de mesaj nou, si in mesajul cel nou se va afla ceea ce eu astept aici de ore bune si ce-am incetat sa mai astept fix cu o secunda inainte sa vina.
Acestea fiind zise, imi cer scuze ca v-am facut sa asteptati atitea zile dezlegarea misterului cu extazul de 30 de minute. Cineva a fost chiar foarte aproape de solutie. Dap, e ciolanul afumat, cu varza calita. Si mamaliga. Detalii despre intilnirea mea cu dinsul va dau joi. Ah, o fac din nou, nu? La naiba, nu ma pot abtine. Nici de la ciolan, nici de la joaca.
Ma duc sa mai astept o vreme. 5 minute. Dupa aia gata.
LE: Nah, ca intre timp a venit. Acum astept altceva. 😀
@anonim:
arata bine ciolanul ,sper sa fie la fel de gustos!
Încerc să sufăr alături de tine în așteptare, dar nu pot să nu înghit în sec în același timp …. și revista minunată, când??????
Anonim, e mult mai bun decit arata!
Revista se distribuie joi. Va zic atunci si unde va puteti intilni cu dumneaei. Sigur ca o sa pun si eu ceva poze. Tot joi. If it doesn't kill me until then… 🙂
La noi in Ardeal se poarta ciolan cu fasole scazuta.
Serios, e bun cu varza si mamaliga?
yuuuuuum! de cand astept si eu un ciolan afumat, dar eu vreau ciorba de ciolan. se pare ca fiecare zona cu ciolanul sau afumat :)) revista ajunge si pe la olteni? 😀
Axl, e foarte bun! Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am mincat vreodata!
Ciorba de ciolan nu stiu cum e, da' mi-ar placea sa aflu. 🙂
Merat, din pacate revista e numa pt bucuresti. Da' iti pun eu una deoparte!
daca vrei, iti dau o reteta pt atunci cand o sa ai ragaz sa gatesti ceva nou. ma anunti if you're interested. e foarte buna 😀 sau daca ajungi vreodata pe-aici, iti pun deoparte o portie in schimbul revistei. multumesc 4 it 😀
Dar care mai e farmecul sarmalelor cu afumatura atunci?
Mie mi se pare ca se fura aicisa.Ciolanul e facut sa fie impreuna cu fasolea. Numai carnatii, imi pare rau sa zic, oltenesti, ii poate desparti.
ii pot, clar
food snob 😀
Hell, ya! Ah ce-ar merge acum orice cu varza. Sau cu cirnati. Sau cu fasole d-aia.
Imi suna atat de cunoscut. Si eu detest asteptarea. Si eu renunt de foarte multe ori cu cateva secunde prea devreme.
Moama cat de bine arata:) Deja salivez la portia ta, Ionouka:))
Este cea mai potrivita mancare pentru sezonul asta friguros.
Un ciolan cu varza te-a emotionat?Ti-a schimbat principiile de viata?Ionouka ne-ai dat piste gresite!:-)